Δωρεάν εξετάσεις από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας


12-04-2016 8:57

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) συμμετέχει στο DYO Forum Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά, με Επιστημονική Ημερίδα που τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (SIS).

Κορυφαίοι επιστήμονες θα αναλύσουν όλες τις παραμέτρους για τον καρκίνο του μαστού, ενώ θα πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις μαστού, καθώς και υπερηχογράφημα μαστών.

Η Ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Καθηγητή και Ακαδημαϊκού Δημήτριου Τριχόπουλου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου στις 09.30 στην αίθουσα «Prolipsi» του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κορυφαίοι επιστήμονες θα αναλύσουν όλες τις παραμέτρους για τον καρκίνο του μαστού, τη διάγνωση και τις ενδεικνυόμενες θεραπευτικές προσεγγίσεις, τις προσπάθειες αποκατάστασης, την ψυχοκοινωνική διάσταση της ασθένειας, όπως επίσης και τις ενδεικνυόμενες αισθητικές παρεμβάσεις, ενώ και τις δύο ημέρες (16 και 17 Απριλίου) θα πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις μαστού καθώς και υπερηχογράφημα μαστών για όσες κυρίες το επιθυμούν.

Ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι ο Πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας Alexander Mundinger, η καθηγήτρια Παγώνα Λάγιου, η αν. καθηγήτρια Ανδρονίκη Λάσκα, η επ. καθηγήτρια και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας Λυδία Ιωαννίδου–Μουζάκα, ο καθηγητής Χρήστος Λιονής, οι ιατροί Μιχαήλ Αγγελόπουλος, Δημήτριος Χάψας και Νεκταρία Λαμπρινάκη-Καλαμάτα, καθώς και η ψυχολόγος Κωνσταντίνα Χρονοπούλου.ΠΗΓΗ : Onmed.gr