Έκανα δημόσιες σχέσεις σε τραγουδίστρια που ήταν ένα σκαλί πριν την κονσομασιόν γιατί δεν είχα λεφτά


13-03-2016 16:11

Μια απίστευτη  εξομολόγηση έκανε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος.

Η Ρίκα Βαγιάννη καλεσμένη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» αναφέρθηκε στις δύσκολες εποχές που έζησε μη έχοντας καθόλου χρήματα.

 «Κατά τη γνώμη μου το πόσα είναι σχετικό, γιατί αν δεν έχεις μια δραχμή στην τσέπη, δέκα δραχμές είναι ιλιγγιώδες ποσό και παχυλός μισθός. Μου έχει τύχει μια φορά που πραγματικά, όχι δουλειά δεν είχα, μιλάμε το ρεύμα κομμένο. Και μου ζήτησαν να κάνω δημόσιες σχέσεις – παραγωγή βιντεοκλίπ σε μία πάρα πολύ λαϊκή τραγουδίστρια η οποία ήταν ένα σκαλί πριν την κονσομασιόν. Την είχε ερωτευτεί ένας κύριος που είχε μια καφετέρια στον Χολαργό, και η καφετέρια έβγαζε καλά χρήματα στα τέλη τις δεκαετίας του ’80, αρχές του ’90. Με ρώτησαν για τίποτα κονέ και λέω “ξέρω όλο τον κόσμο”. Τίποτα δεν ήξερα, δούλευα ακόμα στην εφημερίδα, στο περιοδικό και να της κάνω βιντεοκλίπ.

Θυμάμαι είχα πάρει τότε 400.000 δραχμές για να τους κάνω τις δημόσιες σχέσεις. Το έκανα το βιντεοκλίπ, το παρέδωσα. Ένα τρομαχτικό δράμα το οποίο το είχαμε γυρίσει στον ημιόροφο της καφετέριας»ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr