Λεμεσός: Χειροπέδες σε τέσσερις για παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια

688466-xeiropedes0.jpg

17-04-2016 1:51

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 62, 45, 38 και 36 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία Κύπρου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες πράξεις.

Οι τέσσερις τελούσαν υπό κράτηση, στις Βρετανικές Βάσεις, μετά τη σύλληψη τους στις 13 Απριλίου 2016, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, στις 13 Απριλίου μέλη της ΥΚΑΝ και της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό ιδιοκτησία του 62χρονου, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού (έδαφος των Βρετανικών Βάσεων). Εντός του υποστατικού βρίσκονταν ο 45χρονος και ο 38χρονος, και από έρευνα που τους έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή τους ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 7 κιλών και 400 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, συνολικού 7 κιλών και 700 γραμμαρίων περίπου. Αποτέλεσμα ήταν, οι δύο να συλληφθούν για αυτόφωρο αδίκημα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.com.cyΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...