Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θα παραιτηθώ αν επιβληθεί ΦΠΑ 24%


16-04-2016 9:32

Νέα μέτωπα ανοίγουν στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αύξηση ΦΠΑ σε 24%.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (16/4) στη τηλεόραση του MEGA, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, τόνισε πως σε περίπτωση αύξησης του ΦΠΑ σε 24% θα παραιτηθεί από της θέσης του.

Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί κανένα μέτρο το οποίο δεν περιλαμβάνεται στη συμφωνία του καλοκαιριού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησης αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Όπως είπε ο ίδιος, «Αν υπάρξουν μέτρα τα οποία να είναι υπεράνω της συμφωνίας της 13ης Ιούλη, έχουμε φτάσει στα όριά μας, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι εξαντλούνται τα προσωπικά μου όρια με τον συμβιβασμό της συμφωνίας του καλοκαιριού, τότε ο έντιμος δρόμος που έχουμε όσοι διαφωνούμε με τη λήψη άλλων μέτρων είναι να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, θα παραιτηθούμε».

Ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει αν μειωθεί το αφορολόγητο είπε πως η κατάληξη την οποία θα έχει η κοινοβουλευτική ομάδα θα γίνει σεβαστή από εκείνον.

«Αν όμως συζητώντας με τη συνείδησή μου καταλήξω στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πέραν των συμβιβασμών που έχουμε κάνει τότε έχω και τον προσωπικό δρόμο της παραίτησης», τόνισε.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr