Ενισχύονται με γιατρούς και νοσηλευτές τα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

341188-349f55c7098d76635e3db93a5e05859a_l.jpg

11-03-2016 10:38

Με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αναμένεται να ενισχυθούν οι νοσηλευτικές μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Ειδικότερα, για το νοσοκομείο Καλαμάτας εκδόθηκε το ΦΕΚ για την πρόσληψη ενός μόνιμου γυναικολόγου-μαιευτήρα, ενώ ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ και τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 5Κ/2015, βάσει της οποίας προσλαμβάνονται έξι μόνιμοι νοσηλευτές ΤΕ και ΔΕ.

Επίσης, έως το τέλος Μαρτίου αναμένεται και η πρόσληψη -βάσει της προκήρυξης του ΚΕΛΠΝΟΟ- πέντε νοσηλευτών κι ενός ιατρού εντατικολόγου διετούς σύμβασης, για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Χθες ανακοινώθηκαν και οι διορισμοί οκτώ επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων διετούς σύμβασης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ αναλάβουν εργασία ένας παθολόγος, ένας αναισθησιολόγος, ένας ΩΡΛ, ένας ιατροδικαστής, ένας πνευμονολόγος ΜΕΘ, ένας παιδοχειρουργός, ένας αγγειοχειρουργός και ένας βιοπαθολόγος.

Για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας εκδόθηκαν τα ΦΕΚ για το διορισμό τεσσάρων μόνιμων ιατρών: ενός αναισθησιολόγου, ενός οφθαλμιάτρου, ενός οδοντιάτρου κι ενός γυναικολόγου-μαιευτήρα.ΠΗΓΗ : Onmed.gr