Παντελής Παντελίδης: Αποκαλύψεις για το δυστύχημα υπόσχεται η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη

688433-arnaouti.png

15-04-2016 22:39

Αισιόδοξη για την πορεία της υγείας της κόρης της εμφανίστηκε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη σε τηλεοπτική της συνέντευξη, προαναγγέλλοντας αποκαλύψεις για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Παράλληλα, μιλώντας στην τηλεόραση του Star, η κυρία Νατάσα Κοντολέων επανέλαβε πως η κόρης της καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και φορούσε ζώνη ασφαλείας. Επίσης η κυρία Κοντολέων είπε πως θα αποκαλύψει όλα όσα ξέρει για δυστύχημα όταν η κόρη της είναι κοντά στο να πάρει το εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Υπενθυμίζεται πως ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν επιβιβαστεί στο μοιραίο τζιπ, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πάνω από 2 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος. Η συγκεκριμένη ποσότητα είναι τουλάχιστον τέσσερις φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο των 0,5 γραμμαρίων ανά λίτρο, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προκαλεί απώλεια των αισθήσεων, σύγχυση και αδυναμία συντονισμού των κινήσεων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η κυρία Κοντολέων:

-Εσείς ξέρετε αν οδηγούσε ο Παντελίδης ή η Φρόσω Κυριακού;

Εμένα μου έχει πει τα πάντα, αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Αυτό που θα έχει να πει, θα είναι η αλήθεια. Θυμάται, το δυστύχημα, ταράζεται, συγχύζεται όταν το θυμάται, αλλά είναι δυνατή. Έχει στεναχωρηθεί με αυτό που έχει γίνει. Στεναχωριέται που ακούει όλες αυτές τις ανακρίβειες και τα ψέματα.

Είχε έρθει μια φορά ο αδελφός του Παντελίδη, στο νοσοκομείο, μας έφερε λουλούδια, αυτά. Με τη Φρόσω δεν έχουμε καμία επαφή.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.grΠΗΓΗ : Newsbomb.gr