Πειραιάς: Σφραγίδα σε όσους διαμένουν στο λιμάνι για να αποφευχθούν «είσοδοι» από άλλες δομές

688344-limani-peiraia.jpg

15-04-2016 15:15

Τρία πούλμαν περιμένουν σήμερα Παρασκευή (15/04) στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να μεταφέρουν πρόσφυγες και μετανάστες στα κέντρα φιλοξενίας που βρίσκονται στα Οινόφυτα και τη Μαλακάσα.

Σύμφωνα πάντως με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους να επιβιβαστούν σε αυτά.

Εν τω μεταξύ, προκειμένου να αποτραπεί η «είσοδος» προσφύγων και μεταναστών από άλλες δομές φιλοξενίας της Αττικής, στο χώρο του λιμανιού του Πειραιά, φαινόμενο που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, το Λιμενικό Σώμα βάζει από σήμερα μια σφραγίδα στα έγγραφα όσων διαμένουν εκεί.

Συνολικά, στον χώρο που βρίσκονται οι δύο επιβατικοί σταθμοί αλλά και η Πέτρινη Αποθήκη, διαμένουν, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, 3.750 άτομα.

Παράλληλα, σήμερα τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία «Aριάδνη» και “Superfast XII” μετέφεραν από νησιά του Αιγαίου 22 μετανάστες και πρόσφυγες. Συγκεκριμένα, το «Αριάδνη» αποβίβασε 13 άτομα από τη Μυτιλήνη και το “Superfast XII” 6 άτομα από τη Λέρο και 3 από την Κω.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...