Με όγκο χειρουργείται αυτήν την ώρα ο Κώστας Γιαννόπουλος

g_6

15-04-2016 14:29

Αργά την νύχτα, ο Κώστας Γιαννόπουλος έστειλε σε μερικούς φίλους του το βίντεο – έκκληση για την διάσωση του ”Χαμόγελου του παιδιού” λίγες ώρες πριν μπει στο χειρουργείο.

Συγκινημένος και εξουθενωμένος από την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του, δεν ενδιαφερόταν για τίποτα άλλο παρά μόνο για το μεγάλο του παιδί, το ”Χαμόγελο του Παιδιού”.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το ”Χαμόγελο του Παιδιού”, δημιουργήθηκε λίγο πριν πεθάνει ο μικρός του γιος από καρκίνο.

Ας θυμηθούμε τον μικρό δημιουργό μιας τόσο σημαντικής, της σημαντικότερης στην Ελλάδα αν όχι στην Ευρώπη πρωτοβουλίας για την προστασία των παιδιών σε κίνδυνο:

Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” όχι απλώς τα κατάφερε, αλλά σήμερα αναγνωρίζεται διεθνώς για το τεράστιο έργο του.

Ο μπαμπάς του μικρού Ανδρέα, Κώστας Γιαννόπουλος έχει δώσει την ψυχή του για να είναι το ”Χαμόγελο του Παιδιού” η μεγάλη αγκαλιά Ελλήνων, ξένων παιδιών αλλά και προσφυγόπουλων που είτε δεν έχουν γονείς, είτε οι γονείς τους δεν μπορoύν να τα μεγαλώσουν. Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, ανήσυχος για όσα συμβαίνουν, βιντεοσκόπησε έκκληση για να μην χαθεί το ”Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eirinika.gr , η επέμβαση του Κώστα Γιαννόπουλου ολοκληρώθηκε με επτυχία. Κοντά του είναι η σύζυγος του, Χαρά Ηλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέταρτο ζευγάρι στην Μουρμούρα; Ποια ηθοποιός εισβάλλει στο σήριαλ;;

Απίθανο κολπάκι! Έτσι θα ξεκλειδώσεις το κινητό σου αν ξεχάσεις το PIN…

 

 

Πηγή: eirinika.gr

 


loading...