Μπουτάν: Απόπειρα… τοξοβολίας από Ουίλιαμ και Κέιτ! (pics)

688059-to.jpg

14-04-2016 20:49

Μολονότι τους επιτράπηκε να μειώσουν λίγο αυτήν την απόσταση, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ, επιδόθηκαν την Πέμπτη (14/04) -με όχι ιδιαίτερη επιτυχία- στην τοξοβολία, κατά την πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιούν στο Μπουτάν, το μικρό βουδιστικό βασίλειο στην καρδιά των Ιμαλαΐων.

Με την ενθάρρυνση του πλήθους που τους παρακολουθούσε, σε μια εκδήλωση με παραδοσιακά μουσικά ακούσματα και έντονο τοπικό χρώμα στην πρωτεύουσα Τίμφου, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ επιδόθηκαν στο παραδοσιακό άθλημα της χώρας.

Οι τοξοβόλοι του Μπουτάν πρέπει να πετύχουν μικροσκοπικούς, ξύλινους στόχους, που είναι τοποθετημένοι σε απόσταση 145 μέτρων. Μολονότι τους επιτράπηκε να μειώσουν λίγο αυτήν την απόσταση, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο…

Το πριγκιπικό ζεύγος νωρίτερα είχε συναντηθεί με τον βασιλιά του Μπουτάν, τον Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βαντσούκ και τη βασίλισσα Τζετσούν Πέμα.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα μείνουν για δύο ημέρες στο ορεινό βασίλειο των 750.000 κατοίκων, που είναι διάσημο καθώς ήταν η τελευταία χώρα του κόσμου που απέκτησε τηλεόραση. Αύριο Παρασκευή (15/04) θα επισκεφθούν το βουδιστικό μοναστήρι Τακσάνγκ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω Gallery του Newsbomb

 

Πηγή φωτογραφιών: Daily MailΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...