Μόσχα: Θα ντυθεί ξανά γαμπρός ο Πούτιν;

688000-pp.jpeg

14-04-2016 16:28

Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι «πού και πού» συναντιέται με τη Λιουντμίλα, την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του

Κατά τη διάρκεια μαραθώνιας συνέντευξης, στην οποία απαντούσε σε ερωτήσεις συμπολιτών του, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ήρθε αντιμέτωπος με μια ηλικιωμένη συνταξιούχο που, χωρίς περιστροφές, ζήτησε να μάθει πότε θα παρουσιάσει στους Ρώσους «τη νέα πρώτη κυρία» της χώρας.

Ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος χώρισε το 2013 και η ερωτική ζωή του αποτελεί θέμα ταμπού για τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ότι «όλα πάνε καλά» στον τομέα αυτό και «ίσως μια μέρα» να ξαναπαντρευτεί.

Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι «πού και πού» συναντιέται με τη Λιουντμίλα, την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του. «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ίσως ακόμη καλύτερες κι από παλιά. Ξέρετε, για εκείνην όλα πάνε καλά. Είναι ικανοποιημένη από τη ζωή της. Κι εγώ επίσης. Όλα πάνε καλά», είπε.

Ωστόσο, αμέσως μετά, απάντησε στην ερώτηση της γυναίκας για το πότε θα ξαναπαντρευτεί. «Ειλικρινά δεν ξέρω. Όλα αυτά δεν έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Όμως ίσως μια μέρα να μπορέσω να ικανοποιήσω την περιέργειά σας», κατέληξε χαμογελώντας.

Πέρσι, σε μια παρόμοια συνέντευξη με πολίτες που μεταδόθηκε από την τηλεόραση ο Ρώσος πρόεδρος, που συνήθως κρατά επτασφράγιστο μυστικό την ιδιωτική ζωή του, είχε δηλώσει ότι είναι «ερωτευμένος», χωρίς να διευκρινίσει ποια είναι η εκλεκτή του.

Το Κρεμλίνο έχει αρνηθεί κατ’ επανάληψη να σχολιάσει τις φήμες που κυκλοφορούν περί του γάμου της πρώην συζύγου του Βλαντίμιρ Πούτιν.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...