Η θάλασσα ξέβρασε περισσότερα από 500 κιλά κάνναβης σε παραλίες της Κέρκυρας

687683-narko.jpg

13-04-2016 18:20

Μετά τους σάκους με τα 80 περίπου κιλά κάνναβης που εντοπίστηκαν από περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Κέρκυρας σε θαλάσσιες περιοχές τις προηγούμενες μέρες άλλα 500 κιλά περίπου βρέθηκαν χθες (12/4). 

Ειδικότερα, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Οθωνών, για την ανεύρεση σε απόκρημνη περιοχή της παραλίας «Ηλιοβασίλεμα»  19 σάκων, επιμελώς κρυμμένων, οι οποίοι περιείχαν δέματα με ακατέργαστη κάνναβη.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσαν περιπολικό σκάφος και ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με επιβαίνοντες στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, οι οποίοι παρέλαβαν τους ανωτέρω σάκους.

Ακολούθησε καταμέτρηση κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι οι 19 σάκοι περιείχαν 253 δέματα, συνολικού μικτού βάρους 446,440kgr.

Παράλληλα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από το Αστυνομικό Τμήμα Εσπεριών για την ανεύρεση στην παραλία «Αλμυρός» ενός σάκου ο οποίος περιείχε 22 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 26.250kgr, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο λιμενικό κατάστημα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, ενώ το συνολικό μικτό βάρος των μέχρι τώρα ανευρεθέντων ναρκωτικών ουσιών, ανέρχεται συνολικά στα 551,155 kgr.

Πηγή: pamepreveza.grΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...