Ο ηδονοβλεψίας: Η ανατριχιαστική ιστορία ενός ιδιοκτήτη μοτέλ που παρακολουθούσε τους πελάτες του

686993-idonovlepsias.jpg

11-04-2016 17:27

Επί 29 ολόκληρα χρόνια, η ιστορία του Gerald Foos, ενός ιδιοκτήτη μοτέλ στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, παρέμενε άγνωστη τόσο στα θύματά του, όσο και στο ευρύ κοινό.

Χάρη, όμως, στην ανάγκη του Foos να μοιραστεί τις εμπειρίες του, αλλά και στο θάρρος του δημοσιογράφου Gay Talese, είδε το φως της δημοσιότητας. Και είναι συγκλονιστική…

Ο Foos δεν ήταν ένας συνηθισμένος ιδιοκτήτης Motel. Πιθανότατα, μάλιστα, η επιχείρηση αυτή κάθε αυτή και το κέρδος που θα του απέφερε να μην τον απασχολούσαν καθόλου. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν οι ιδιωτικές στιγμές των πελατών του. Στα 29 χρόνια που διηύθυνε το Motel, μέχρι δηλαδή το 1995, όταν και το πούλησε, ο Foos είδε χιλιάδες – κατά τον Talese και το εκτενές άρθρο του στον New Yorker – ζευγάρια να κάνουν σεξ, αμέτρητους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες και πελάτες να κάνουν οτιδήποτε μπορεί να κάνει κάποιος που θεωρεί ότι χαίρει της ασφάλειας ενός δωματίου σε μοτέλ.

Ο Foos δεν ήταν καν ένας απλός ηδονοβλεψίας. Ήθελε να μοιραστεί με κάποιον όλα όσα είχε βιώσει τα βράδια κατά τα οποία παρακολουθούσε παράνομα τις δραστηριότητες πελατών του μέσα από τους ψεύτικους αεραγωγούς των ταβανιών, αναφέρει ο δημοσιογράφος Gay Talese σε άρθρο του στον New Yorker.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.grΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...