Νικολόπουλος στην WESTIA: Θεσμός εξωστρέφειας και δημιουργίας – Να αποκτήσει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα

686659-nikolopoulos2.jpg

10-04-2016 16:53

«Η πρώτη έκθεση WESTIA αποδεικνύει πως στην Αχαΐα υπάρχουν δημιουργικές και εξωστρεφείς δυνάμεις, που όταν συνεργάζονται μπορούν να πετύχουν πολλά» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, που το πρωί του Σαββάτου (09/04/2016) έδωσε το παρών στα εγκαίνια της πρώτης κλαδικής έκθεσης Τροφίμων, Ποτών και Εξοπλισμών, που πραγματοποιείται στην Πάτρα.

Ο κ. Νικολόπουλος συνεχάρη τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας, καθώς και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς για την πρωτοβουλία και την άρτια διοργάνωση, εκφράζοντας την ευχή του, η έκθεση να εξελιχθεί σε έναν θεσμό πανευρωπαϊκής εμβέλειας.

«Λείπουν τέτοιοι σταθεροί και εξωστρεφείς θεσμοί από την πόλη και ευρύτερα την περιοχή. Οι μεγάλες εκθέσεις, είναι γνωστό πως λειτουργούν ως μοχλό ανάπτυξης των περιοχών στις οποίες διοργανώνονται, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητά τους και προσελκύοντας επισκέπτες», ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας πάντως ότι το σημαντικότερο στοιχείο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι ότι γεννήθηκε ως ιδέα και στηρίχτηκε μέχρι τέλους σε τοπικές δυνάμεις.

«Ας πάρουμε, επιτέλους, την κατάσταση στα χέρια μας. Όποιος τολμά, πετυχαίνει. Όποιος μοιρολατρεί δεν έχει μέλλον. H WESTIA είναι η καλύτερη απόδειξη πως το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους με δημιουργική σκέψη και διάθεση», κατέληξε.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr