Πειραιάς: Ξεκίνησε η διανομή φυλλαδίου στους πρόσφυγες του λιμανιού

686524-pros.jpg

09-04-2016 22:13

Τη διανομή έχουν αναλάβει γυναίκες λιμενικοί.

Ξεκίνησε από σήμερα, Σάββατο, η διανομή του ενημερωτικού φυλλαδίου στους πρόσφυγες του Πειραιά, με το οποίο καλούνται σε τέσσερις γλώσσες (αραβικά, φαρσί, ελληνικά και αγγλικά) να μετακινηθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Μόνο 30 μετανάστες και πρόσφυγες μεταφέρθηκαν από το λιμάνι στις κατασκηνώσεις του Αγ.Ανδρέα

Ένα πούλμαν με 30 μετανάστες και πρόσφυγες αναχώρησε το μεσημέρι από το λιμάνι του Πειραιά για τις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα στην Αττική.

Οι μετανάστες και πρόσφυγες στους δύο επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ και στην πέτρινη αποθήκη στο λιμάνι του Πειραιά, ανέρχονται σε 4.500.

Το πρωί κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star 2 από τα Δωδεκάνησα μεταφέροντας δύο μετανάστες και πρόσφυγες από την Κω ενώ το μεσημέρι το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star paros με 17 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Ρόδο.

Από το απόγευμα το υπουργείο Ναυτιλίας άρχισε να διανέμει ενημερωτικό φυλλάδιο προς τους πρόσφυγες και μετανάστες σε 4 γλώσσες (αραβικά, φαρσί, ελληνικά και αγγλικά) σε μια προσπάθεια να πείσει τους ανθρώπους αυτούς να μετακινηθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...