«Δίδυμα φεγγάρια»: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων

426480-synthesi2-dress2-small.jpg

09-04-2016 20:51

Πολλές οι ανατροπές στη σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» στα νέα επεισόδια.

Ο Στέργιος κάνει μια πρόταση στην Ελισάβετ, που αν την δεχτεί, θα αλλάξει δραματικά τις ζωές τον ηρώων μας.. Ο Αντώνης, λέει ένα ψέμα στον Φίλιππο και κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.. Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω με τη Σίλα κι αυτή αρχίζει να τον βλέπει πιο ζεστά.. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος με την Αγάπη, φεύγουν απ’ την Πάρο για δυο μέρες και βρίσκουν επιτέλους λίγο χρόνο μόνοι τους.. Η Αρετή στήνει μια πλάκα στο Παύλο, άνευ προηγουμένου! Μετά από μια θεαματική παραίτηση από το κομμωτήριο, η Ελισάβετ αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση που της έκανε ο Στέργιος.. Η Μαρουσώ είναι μόνη στο σπίτι όταν δέχεται μια απειλητική επίσκεψη. Εντελώς τυχαία, ο Φίλιππος με την Αγάπη μπαίνουν στο μαγαζί που δουλεύει.. η Αλίκη!

Η Αλίκη μιλάει για πρώτη φορά στη ζωή της με την Αγάπη και παθαίνει τεράστια ταραχή.. Παράλληλα, ο Στέργιος ξεκινάει εντατικά μαθήματα στην Ελισάβετ για να την παρουσιάσει σαν Αγάπη.. Ο Παύλος γίνεται όλο και πιο καχύποπτος με την Εύα που εμφανίστηκε μπροστά του στο ξενοδοχείο.. Η Λίτσα και ο Δημήτρης αποφασίζουν να έρθουν πιο κοντά στο παιδί της Ελισάβετ.. Γι’ αυτό το λόγο, η Λίτσα πηγαίνει στην Αλίκη και της ζητάει να γίνει εξέταση DNA! Στο μεταξύ, ο Παύλος μαθαίνει ότι είδαν την Αγάπη στο κέντρο της πόλης και εξοργίζεται.. Η Μαρουσώ ανακαλύπτει το όνομα του άντρα που μπήκε στο σπίτι της.. Ο Παύλος εξομολογείται στην Αμαλία το μεγάλο του μυστικό.. Ο Φίλιππος ανακαλύπτει το ψέμα που του είπε ο Αντώνης και γίνεται έξαλλος μαζί του!

Ο Αντώνης καταφέρνει να κατευνάσει την οργή του Φίλιππου για τα ψέματά του, ενώ ο Παύλος ομολογεί στην Αμαλία την αλήθεια για τις δίδυμες. Η Μαρουσώ κάνει καταγγελία στον Διονύση και η αστυνομία τον ψάχνει, πράγμα που κάνει τον Στέργιο να τον απομακρύνει από την εταιρεία, στέλνοντάς τον στο Λονδίνο. Η άρνηση της Αλίκης για το τεστ dna, ενεργοποιεί τη Λίτσα που μ’ έναν έξυπνο τρόπο παίρνει δείγμα από το μωρό για ταυτοποίηση dna με τον Δημήτρη. Η Σίλα λέει στον Δημήτρη να σταματήσουν, αλλά αυτός έχει άλλα σχέδια. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης και η Κατερίνα γνωρίζονται στο σπα και αρέσει ο ένας στον άλλον. Στο σπα ο Παύλος καταστρώνει σχέδιο με την Αρετή για να γυρίσει στο σπίτι του. Η περίεργη συμπεριφορά της Ελισάβετ σχετικά με την καινούργια της δουλειά, βάζει σε υποψίες την Αλίκη, που ανακαλύπτει πως της έχει πει ψέματα. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως ήρθε η ώρα να την παρουσιάσει.

Η Ελισάβετ κάνει πρόβα τζενεράλε κι είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της Αγάπης, αλλά ούτε μπορεί να διανοηθεί σε τι περιπέτεια πάει να τη μπλέξει ο Στέργιος… Ο Δημήτρης περιμένει τα αποτελέσματα D.N.A, που θα δείξουν αν το παιδί είναι δικό του, αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη τον καταρρακώνει… Η Σίλα του ζητάει να χωρίσουν… Ο Φίλιππος κι η Αγάπη επιστρέφουν στην Πάρο και μαθαίνουν ότι ο Διονύσης μπήκε στο σπίτι για να κλέψει. Έξαλλος ο Φίλιππος τηλεφωνεί στον Στέργιο για να αντιμετωπίσει το χλευασμό του. Η Αγάπη εκμυστηρεύεται στο Φίλιππο τα όνειρά της για το μέλλον, αλλά αυτός της τα γκρεμίζει, λέγοντάς της ότι αν δε μάθουν σε μια εβδομάδα την ταυτότητά της, θα χωρίσουν οριστικά… Την ίδια στιγμή ο Στέργιος ανακοινώνει στον Παύλο ότι η πολύμηνη εξαφάνιση της Αγάπης πήρε τέλος. Η Αγάπη γύρισε σπίτι!

Ο Στέργιος πείθει τον Παύλο πως η Αγάπη γύρισε στο σπίτι της, ενώ στη θέση της βρίσκεται η Ελισάβετ.. Ο Αντώνης, δείχνει για άλλη μια φορά πόσο κυκλοθυμικός είναι και παρατάει την Εύα μόνη της στο Σπα! Μετά την διορία που της έδωσε ο Φίλιππος, η Αγάπη προσπαθεί απεγνωσμένα να θυμηθεί ποια είναι.. Ο Αντώνης εκδηλώνει αμέσως το ενδιαφέρον του προς την Κατερίνα και οι δυο τους πάνε για φαγητό και γνωρίζονται καλύτερα.. Ο Δημήτρης αποφασίζει να βγει με κάποια άλλη για να κάνει τη Σίλα να ζηλέψει και στο τέλος.. το καταφέρνει! Ο Στέργιος συνεχίζει το σατανικό του σχέδιο με επιτυχία.. Στο μεταξύ, ο Μπρούνο με τη Σίλα κάνουν ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα.. Η Ελισάβετ συναντά για πρώτη φορά τον Παύλο, ως Αγάπη!ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...