Τι συμβαίνει στον ALPHA: Τέλος για Σπυροπούλου-Καινούργιου;

alpha

08-04-2016 20:45

Τον δικό τους… Γολγοθά φαίνεται πως ανεβαίνουν πρόωρα τόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha.

Βλέπετε, η… ωραία ατμόσφαιρα που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια και για τις δύο παραπάνω κυρίες στο κανάλι της Κάντζας μάλλον δεν υφίσταται πια, αφού τα προβλήματα και οι γκρίνιες είναι καθημερινό φαινόμενο στο πλαίσιο της φετινής συνεργασία τους με τον Alpha, κυρίως από το Γενάρη και μετά.

Το γεγονός ότι έχουν συγκεντρωθεί μαύρα σύννεφα πάνω από τις δύο εκπομπές (η τηλεθέαση των οποίων είναι στα Τάρταρα…) κάτι το οποίο συζητιέται έντονα τις τελευταίες ημέρες, φανερώνεται και από την απόφαση των ιθυνόντων η οικοδέσποινα του «Λόγω Tivis”, όσο και η παρουσιάστρια με το ζόρι του Σαββατοκύριακου, να μην συμπεριληφθούν στα πρόσωπα εκείνα στελεχώνουν τον Alpha Κύπρου και να μην συμμετέχουν επίσης και στη μεγάλη διαφημιστική καμπάνια που προηγήθηκε, πριν η τηλεοπτική καρδιά του Alpha Κύπρου ξεκινήσει να χτυπά!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, όντως στον Alpha υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και για την καθημερινή πορεία του “Λόγω Tivis”, αλλά και της πρωινής εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Όμως, παρά τις πληροφορίες που διαρρέονται τεχνηέντως το τελευταίο διάστημα πως δηλαδή αποφασίστηκε και τα δύο αυτά προγράμματα του καναλιού να μην ρίξουν πρόωρα αυλαία και να τερματίσουν τον Ιούλιο μαζί με όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα κανονικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες , λοιπόν, του “TV Εθνος” λένε πως όχι μόνο δεν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο, αλλά πως έχει πέσει στο τραπέζι και η συζήτηση περί του αντιθέτου. Δηλαδή, μήπως οι δύο αυτές εκπομπές να μας κουνήσουν το μαντήλι αμέσως μετά το… Πάσχα.

Πρόσωπα του καναλιού που γνωρίζουν καλά τι γίνεται στο παρασκήνιο μας ενημέρωσαν πως την περασμένη Τρίτη έγινε μία μεγάλη σύσκεψη στον Alpha κεκλεισμένων των θυρών. Μία σύσκεψη την οποία θέλησαν με κάθε τρόπο να κρατήσουν μακριά από τα φώτα.

Εκεί τέθηκε το καυτό ερώτημα για το αν συμφέρει το κανάλι να σηκώσει το βάρος και του “Λόγω Tivis”, αλλά και του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» μέχρι τον Ιούλιο, όταν τα ποσοστά τηλεθέασης και των δύο εκπομπών είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικά.

Έτσι, οι εβδομάδες που μεσολαβούν μέχρι να έρθει το Πάσχα είναι κάτι παραπάνω καθοριστικές για το τηλεοπτικό μέλλον και της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαϊδάρι: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του με 16 μαχαιριές!

Πνίγηκε τρώγοντας η αθλήτρια του bodybuilding Τούλα Νομικού

 

 

ethnos.gr