ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Δεν πείθει πια ούτε τους βουλευτές του

685092-pasok.jpg

05-04-2016 6:12

Ο κ. Τσίπρας μας είπε σήμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι Έλληνες πρέπει να χαίρονται γιατί με την πολιτική του επιβαρύνονται με μέτρα 5,5 δισ. για το 2016 και 14 δισ. συνολικά για την τριετία 2015-2017, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως δεν θα υπήρχε αυτή η επιβάρυνση χωρίς την αλλοπρόσαλλη πολιτική του και τους επικίνδυνους χειρισμούς που βύθισαν την οικονομία και μας οδήγησαν στην ύφεση και στο τρίτο μνημόνιο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας μας είπε σήμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι Έλληνες πρέπει να χαίρονται γιατί με την πολιτική του επιβαρύνονται με μέτρα 5,5 δισ. για το 2016 και 14 δισ. συνολικά για την τριετία 2015-2017.

Επιβάρυνση που δεν θα υπήρχε χωρίς την αλλοπρόσαλλη πολιτική του και τους επικίνδυνους χειρισμούς που βύθισαν την οικονομία και μας οδήγησαν στην ύφεση και στο τρίτο μνημόνιο.

Η εμμονή του σε συνωμοσιολογία, ανακρίβειες και ψέματα δεν πείθει πια ούτε τους βουλευτές του.

Σίγουρα πάντως δεν πείθει τον Ελληνικό λαό που έχει και μάτια και μνήμη. Βλέπει που οδηγούμαστε με τους νέους ακροβατισμούς που μόνο πρόσθετη ζημιά μπορεί να προκαλέσουν στη χώρα.

Τίποτα δεν διδάχτηκαν από το στραπάτσο του καλοκαιριού. Είναι και ακατάλληλοι και αμετανόητοι, άκρως επικίνδυνοι».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...