Χειροπέδες σε τέσσερις στην Κρήτη – Δείτε γιατί

683492-kriti.jpg

30-03-2016 13:47

Τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα έφυγαν φορώντας χειροπέδες από τα αεροδρόμια του Ηρακλείου και των Χανίων.

Και οι τέσσερις συλληφθέντες είναι αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία και Ιταλία.

Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηράκλειου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, ένας 27χρονος από το Αφγανιστάν και ένας 19χρονος από το Ιράκ όταν επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά Ελληνικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Βερολίνο.

Παράλληλα, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, συνελήφθησαν δύο άτομα από το Αφγανιστάν, ένας 22χρονος που συνόδευε μια 22χρονη όταν επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα άρχων Αφγανιστάν, προκειμένου να αναχωρήσουν μαζί με προορισμό την Πίζα Ιταλίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr