Αξιολόγηση: Τσακαλώτος: Κανένα σχόλιο για wikileaks –Τέθηκε η ατζέντα των συζητήσεων με τους Θεσμούς

684988-tsakalotos.jpg

04-04-2016 17:39

Στη σκιά των αποκαλύψεων των wikileaks για τις συνομιλίες στελεχών του ΔΝΤ προκειμένου να πιεστεί η Ελλάδα και να αναγκαστεί να αποδεχτεί ακόμα σκληρότερους όρους, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των Θεσμών.

Στη συνάντηση τέθηκε το χρονοδιάγραμμα των επόμενων συναντήσεων και η ατζέντα των θεμάτων, ενώ εξερχόμενος ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα των wikileaks.

Η συνάντηση ήταν σύντομης διάρκειας και αποφασίστηκαν τα βήματα που θα ακολουθηθούν ως τις 22 Απριλίου οπότε και συνεδριάζει το Eurogroup.

«Είχαμε μια εισαγωγική συνάντηση με τους θεσμούς, θέσαμε το χρονοδιάγραμμα για την πρώτη εβδομάδα και τον οδικό χάρτη μέχρι το Eurogroup της 22ας Απριλίου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σύμφωνα επίσης με τον υπουργό Οικονομικών, στη συνάντηση δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα Wikileaks. Ερωτηθείς εάν υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή πλευρά επισήμως ή ανεπισήμως συντάχτηκε με το ΔΝΤ απάντησε «κανένα σχόλιο».

Στη συνάντηση παρών ήταν και αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σταθάκης απουσίαζε από τη συνάντηση καθώς βρίσκεται στη Γερμανία.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...