Μαραντίνης: “Θεωρώ ότι η παρουσία του Σάκη Ρουβά θα βοηθήσει σημαντικά στην προώθηση του σόου”

425332-marantinis.jpg

04-04-2016 16:05

Για την απόφαση του να συμμετέχει στο X – Factor, πώς βλέπει τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά αλλά και αν έχει ενδοιασμούς σε σχέση με τα σχόλια που οι δέχονται οι κριτές, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για πρώτη φορά σε βλέπουμε στην κριτική επιτροπή ενός τάλεντ σόου. Πώς πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις;

«Ήταν κάτι που ήθελα και σκεφτόμουν πολύ καιρό. Στην πρόταση του ΣΚΑΙ και της Άλκηστης Μαραγκουδάκη ένιωσα πολύ έτοιμος και σε πολύ καλή φάση ώστε να το κάνω αυτό έτσι όπως θα ήθελα. Επίσης, οι υπόλοιποι συντελεστές αποτέλεσαν ένα πολύ δυνατό κίνητρο σ’ αυτή μου την απόφαση»

Το ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι ο παρουσιαστής του X factor, αλλά και το γεγονός πως έχετε συνεργαστεί αρκετές φορές, αποτέλεσαν ακόμη δύο λόγους για να αποδεχτείς την πρόταση του σταθμού;

«Θεωρώ ότι η παρουσία του Σάκη Ρουβά θα βοηθήσει σημαντικά στην προώθηση του σόου και σαφώς η γνωριμία μας βοηθάει πολύ στη συνύπαρξη μας»

Είχες κάποιους ενδοιασμούς σε σχέση με τα σχόλια που δέχονται οι κριτές σε ανάλογα κόνσεπτ; «Όχι! Είμαι χρόνια οε αυτό τον χώρο και γνωρίζω πώς είναι να δέ-χεσαι και αρνητική και θετική κριτική. Δεν με φοβίζει αυτό. Είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου», λέει στο mytv.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...