Σε δίκη παραπέμπεται η Νεκταρία Πολάκη για την κλοπή πεθιδίνης από το ΠΑΓΝΗ

341688-b52bc93e27d712a449ebb47c9f803834_l.jpg

24-03-2016 15:00

Σε δίκη παραπέμπεται η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη καθώς έκλεψε πεθιδίνη το περασμένο καλοκαίρι από το Βενιζέλειο νοσοκομείο. Η γιατρός να θυμήσουμε, σχετίζεται και με την υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, οι δύο δικογραφίες για την κλοπή των ναρκωτικών σκευασμάτων συσχετίσθηκαν, και έτσι ασκήθηκε δίωξη στη γιατρό, για κλοπή και χρήση ουσιών από μη τοξικομανή. Η κυρία Πολάκη σημειωτέον είναι εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Συγκεκριμένα οι δύο δικογραφίες αφορούν, η μία την κλοπή πεθιδίνης από το ΠΑΓΝΗ την οποία και ομολόγησε η Πολάκη και η δεύτερη την κλοπή της ίδιας ουσίας από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για την οποία δεν είχε βρεθεί ένοχος.

Η εισαγγελία με κλητήριο θέσπισμα παρέπεμψε την υπόθεση στο μονομελές πλημμελειοδικείο για να δικαστεί χωρίς πάντως να ορίσει ημερομηνία.

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί πως ο πειθαρχικός έλεγχος της γιατρού Πολάκη για το ίδιο θέμα είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Ο φάκελος της που είχε κριθεί ελλιπής έχει παραπεμφθεί από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών ΕΣΥ στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ για να συμπληρωθεί και να επιστρέψει στο κεντρικό όργανο, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει…

 

 ΠΗΓΗ : Onmed.gr

loading...