Χειρουργήθηκε εκτάκτως: Μεταφέρθηκε νύχτα στα επείγοντα ο Τσοχατζόπουλος

Resizer (1)

03-04-2016 19:59

Εσπευσμένα και χωρίς χειροπέδες μεταφέρθηκε πριν από λίγες μέρες ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

 

Η όραση του αριστερού του ματιού χειροτέρεψε και ο Άκης Τσοχατζόπουλος διαμαρτυρήθηκε στον γιατρό των φυλακών.

 

Έτσι, μεταφέρθηκε νύχτα με συνοδεία δύο αστυνομικών στο νοσοκομείο, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που εντόπισαν τον πρώην υπουργό στο καροτσάκι του νοσοκόμου, με τον κ. Τσοχατζόπουλο να είναι χωρίς χειροπέδες.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος εξετάστηκε από γιατρό της οφθαλμολογικής κλινικής και ενημερώθηκε πως θα υποβληθεί σε επέμβαση την επόμενη μέρα, με τους γιατρούς να τον διαβεβαιώνουν πως πρόκειται για επέμβαση ρουτίνας.

Ο ίδιος, τηλεφώνησε στην σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, με την οποία μίλησε για περίπου 20 λεπτά.

Την επόμενη μέρα, ο πρώην υπουργός ενημερώθηκε για την επικαιρότητα από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, έφαγε λιτό πρωινό και περίμενε την σειρά του για το χειρουργείο.

Αφού πήρε… διαβεβαιώσεις από τον νοσοκόμο για τον γιατρό που θα έκανε την εγχείρηση, μπήκε στο χειρουργείο 25 λεπτά πριν τις 13.00.

Το χειρουργείο διήρκεσε περίπου πενήντα λεπτά και βγαίνοντας ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ακόμη αποπροσανατολισμένος από την ολική αναισθησία. Ήταν ψύχραιμος και ανέκφραστος, ενώ το μεσημέρι ξεκουράστηκε και αργά το απόγευμα της Πέμπτης τον επισκέφθηκε η Βίκυ Σταμάτη, μαζί με το παιδί τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Σκοτώθηκαν” ON AIR Μουρατίδης και Θρασκιά

«Βόμβα» Βαρουφάκη: Το ΔΝΤ μου είχε προτείνει «κούρεμα» 54 δισ. ευρώ για το ελληνικό χρέος

 


loading...