Νικολόπουλος:«Το όνομα της -ανορθόγραφα ή ορθογραφικά σωστό- όλοι θα το θυμούνται ως«Δρακουλέσκου»

684637-cebdceb9ceba.jpg

03-04-2016 13:48

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος σε δηλώσεις σχετικά με τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ κορυφαίων στελεχών του ΔΝΤ, που αποκαλύπτουν ότι με αφορμή το ζήτημα του Ελληνικού χρέους το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα δίσταζε να προκαλέσει ακόμη και πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων υπογράμμισε τα εξής:

«Oι πρόσφατες διαρροές των WikiLeaks διαλύουν και τις τελευταίες αμφιβολίες για τον ρόλο της τρόικα και των εν Ελλάδι αντιπροσώπους τους.

Επιταχύνουν τις εξελίξεις και κάνουν πλέον ακόμα πιο αναγκαία την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουν τόσο οι συνομιλούντες όσο και οι ντόπιοι υποστηρικτές τους, ότι η πρόκληση οικονομικού ‘γεγονότος’ για την αποσταθεροποίηση της Χώρας όπως αναφέρει ο κ. Τόμσεν είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα κάτω από οποιοδήποτε δίκαιο.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος θα ζητήσει με σχετική αναφορά η Ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της.

Τέλος, θα έπρεπε να το είχε μάθει καλά τόσο ο οινόφλυξ όσο και οι συνεφαπτόμενοι του ότι ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να πέσει στα «4» και να τους προσκυνήσει.

Όσον αφορά δε, για τους εν Αθήναις Ελληνόφωνες αντιπροσώπους του «μέθυσου», που κόπτονται για το αν είναι ανορθόγραφο το όνομα «Βελκουλέσκου», μία λέξη …ΝΤΡΟΠΗ!!!

Όπως και να γραφτεί οι φτωχοποιημένοι πολίτες θα την ξέρουν με το προσωνύμιο που της απεδόθη στην Κύπρο… «ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ»!!!!ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr