Νικολόπουλος :«Θα αρθεί επιτέλους η αδικία στη φορολόγηση των πολυτέκνων – τριτέκνων;»

684392-nikolopoulosok0606.jpg

02-04-2016 13:07

«Θα αρθεί επιτέλους η αδικία στη φορολόγηση των πολυτέκνων – τριτέκνων;» ρωτάει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος σε ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργού Οικονομικών επανέρχεται για ακόμα μια φορά στο θέμα της φορολόγησης των πολυτέκνων – τριτέκνων, έτσι ώστε να αρθεί επιτέλους η αδικία εις βάρος τους
 
Πιο συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής σημειώνει πως  μέρα με τη μέρα δυστυχώς οι πολύτεκνες – τρίτεκνες  οικογένειες ελαττώνονται με τον κατήφορο που έχει λάβει το δημογραφικό, τονίζοντας ότι αυτό  που αποτελεί  κοινωνική δικαιοσύνη, είναι η τήρηση του συντάγματος για την επιπλέον φροντίδα των πολυτέκνων – τριτέκνων , είναι  η κοινωνική δικαιοσύνη ότι όλοι οι έλληνες πολίτες συνεισφέρουν στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
 
Κατόπιν αυτών, ο Νίκος Νικολόπουλος ρωτάει τον αρμόδιο υπουργό, αν δεσμεύεται , ότι δεν θα προχωρήσετε στην περαιτέρω μείωση του αφορολογήτου και αν επίσης  θα θεσπίσει άμεσα αφορολόγητο επιπλέον ανάλογα με τον αριθμό των τέκνων.
 
 Τέλος, ο Ν. Νικολόπουλος θέτει το εξής ερώτημα: «Αληθεύει κύριε υπουργέ , ότι παρόλο που αναγνωρίζετε το δίκαιο του αιτήματος  για τα ΙΧ των πολυτέκνων , αναζητάτε ισοδύναμα;»  
 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...