Απίστευτο: Έφτιαξαν ως και σελίδα στήριξης του Γιάννη Μουζάλα στο Facebook

679326-mouz.jpg

16-03-2016 14:59

Φαίνεται πως η κυβερνητική προπαγάνδα καλά κρατεί και μόλις λίγες ώρες μετά την απαράδεκτη δήλωση του Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος αποκάλεσε τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία», κάποιοι έσπευσαν να ανεβάσουν σελίδα στήριξης του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στο Facebook.

Η σελίδα υπό τον τίτλο «Στηρίζουμε Γιάννη Μουζάλα» έχει ήδη περισσότερα από 700 likes, και στην αρχική (καρφιτσωμένη) ανακοίνωσή της αναφέρονται τα εξής: «Δηλώνουμε την στήριξή μας στον αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα που θέλουν να τον παραιτήσουν επειδή υπέπεσε σε ένα λεκτικό ατόπημα! Ο Γιάννης Μουζάλας είναι ιατρός και ένα από τα ιδρυτικά μέλη των γιατρών του κόσμου με πάνω από 25 αποστολές σε Ασία και Αφρική στο ενεργητικό του. Πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους για να διαχειριστούν την ανθρωπιστική κρίση που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα λόγω της εμπειρίας και του ήθους του. Σίγουρα με την παραίτηση Μουζάλα δεν θα λυθεί ούτε το προσφυγικό αλλά ούτε και το σκοπιανό!».

mouzalasfb


Δηλώνουμε την στήριξή μας στον αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα που θέλουν να τον παραιτήσουν…

Δημοσιεύτηκε από Στηρίζουμε Γιάννη Μουζάλα στις Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016


ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...