Παντελής Παντελίδης: Το DNA «μίλησε… οδηγός ήταν ο Παντελής

683702-2138281.jpg

31-03-2016 8:28

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου της 18ης Φεβρουαρίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν σοβαρά η Μίνα Αρναούτη και ελαφρότερα η Φρόσω Κυριάκου.

Τα δείγματα που ελήφθησαν από το τζιπ που Παντελή Παντελίδη, μεταξύ άλλων και από τα καθίσματα, έδειξαν ότι εκείνος τελικά οδηγούσε το όχημα, η Φρόσω Κυριακού ήταν συνοδηγός και Μυρσίνη Αρναούτη βρισκόταν στα πίσω καθίσματα και ήταν η μόνη που φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Η εξέταση έγινε, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Espresso, σε κηλίδες αίματος που δεν ήταν ορατές με γυμνό οφθαλμό, παρά μόνο με σάρωση με ειδικά μηχανήματα, αλλά και από τα δείγματα στα καθίσματα όπως τρίχες και κηλίδες ιδρώτα.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, μαζί με τις τοξικολογικές αναμένεται να παραδοθεί στο τέλος της εβδομάδας. Από την αναπαράσταση του τροχαίου που έκανε ο ειδικός αναλυτής που όρισε η οικογένεια Παντελίδη, Γιώργος Ραυτογιάννης, προέκυψαν σημαντικά ευρήματα και σύμφωνα με τον ίδιο η αλήθεια κρύβεται στη ματωμένη μπάρα που διαπέρασε τη δεξιά πλευρά του τζιπ.

«Μπάρες έχουν μπει από όλες τις πλευρές. Ωστόσο μία μπήκε από το δεξιό μπροστινό μέρος και εξήλθε από το οπίσθιο δεξιό, στο ύψος του φαναριού. Προκάλεσε τραυματισμούς και έχει προσλάβει αίμα κατά την πορεία της, βρίσκεται σε συγκεκριμένες θέσεις και μένει να δούμε αν υπάρχουν τραύματα συμβατά με πλήξεις στην κίνησή της και σε ποιον ανήκουν τα βιολογικά υλικά» ανέφερε ο κ. Ραυτογιάννης σε εκπομπή του Star.

H οικογένεια Παντελίδη είναι πιθανό να ζητήσει επανεξέταση των αιματολογικών-τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς φέρεται ότι επιμένει στον ισχυρισμό ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής το μοιραίο τζιπ.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr