Η διαπλοκή μπορεί πλέον να «κοιμάται»… ήσυχη

683661-2466314.jpg

31-03-2016 6:42

Όποιος δεν θέλει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο, δεν έχει παρά να συστήσει με εξεταστική επιτροπή.

Όπως έλεγε κι ένας παλιός, Έλληνας, άσσος του ποδοσφαίρου, όταν η εξουσία δεν θέλει να κάνει τίποτα επί μίας συγκεκριμένης υπόθεσης, συστήνει μια «τριμελή επιτροπή από πέντε άτομα για να εξετάσει το ζήτημα».

Αυτό ακριβώς είναι αποφασισμένοι να κάνουν, τόσο η κυβέρνηση, όσο και η αντιπολίτευση για τα κρίσιμα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.

Σε αγαστή συνεργασία τα πολιτικά κόμματα θα κουκουλώσουν τα σκάνδαλα με δήθεν εξεταστικές επιτροπές, τις οποίες στο τέλος, είναι πολύ πιθανόν να μην τις κάνουν…

H κορώνες αντιδιαπλοκής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και της ΝΔ, κράτησαν μόλις λίγες ώρες

Η περίφημη συναίνεση για τη διενέργεια εξεταστικών επιτροπών πάει με μαθηματική ακρίβεια στις καλένδες.

Πρώτη η κυβέρνηση αναμένεται να αρνηθεί το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή για τα capital controls.

Πληροφορίες που διοχετεύονται στον Τύπο αναφέρουν ότι το Mέγαρο Μαξίμου θεωρεί την κίνηση αυτή της ΝΔ ως αντιπερισπασμό στην πρόταση της κυβέρνησης να διερευνήσει τα θαλασσοδάνεια και τα οικονομικά σκάνδαλα.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως είναι γνωστό ότι τα capital controls επιβλήθηκαν στη χώρα ως προσπάθεια να χειραγωγηθεί το δημοψήφισμα. Τονίζουν ότι ο λαός το γνωρίζει αυτό και πως η κυβερνητική πολιτική έχει εγκριθεί με εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά τα capital controls.

Γι’ αυτόν τον λόγο, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, η κυβέρνηση δεν θα κάνει δεκτή την πρόταση της ΝΔ.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...