Δεκατιανό στα σχολεία μέχρι και τον Ιούνιο του 2016

683530-sxoleio.jpg

30-03-2016 16:40

Την επέκταση του πιλοτικού προγράμματος για το «Δεκατιανό στο σχολείο», ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, συνεχίζοντας την λειτουργία του μέχρι και τις 14 Ιουνίου του 2016.

Οπως αναφέρει το υπουργείο, η Α΄φάση υλοποίησης του πιλοτικού προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο» απέδειξε στην πράξη την αναγκαιότητα του προγράμματος αφενός και την αρμονική συνεργασία ολόκληρης της σχολικής κοινότητας ως προϋπόθεση ώστε να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χωρίς την καθολική και συγκινητική συμμετοχή της σχολικής κοινότητας θα υπήρχε αδυναμία ως προς την υλοποίησή του.

Στο πνεύμα αυτής της συνεργασίας, το υπουργείο προχωρά στη Β΄φάση υλοποίησης του προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο» μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 2015 – 2016, συγκεκριμένα μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2016.

Το παραπάνω Πιλοτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε 66 Δημοτικά Σχολεία και συστεγαζόμενα σε αυτά Νηπιαγωγεία και αφορά το σύνολο των μαθητών που φοιτούν σε αυτά, δηλαδή 11.500.

Το Πιλοτικό Πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο» υλοποιείται με την ευγενική προσφορά των εταιριών «Γρηγόρης Μικρογεύματα», «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Α.Ε.», «ΔΕΛΤΑ», «ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ», «3Ε», «ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ», που με κοινωνική ευαισθησία ανέλαβαν και συμβάλλουν με άριστο τρόπο στην υλοποίησή του.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...