Εθελοντική αιμοδοσία από την Stoiximan, στο πλαίσιο του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

683394-stoiximan.jpg

30-03-2016 9:57

Η Stoiximan, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ως Μεγάλος Χορηγός στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’.

Η πρωτοβουλία της Stoiximan, που οργανώνεται σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα εθελοντικής αιμοδοσίας Bloode (www.bloode.org) και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΑΧΕΠΑ”, το οποίο και θα φέρει την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας, εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις που υλοποιεί με αφορμή την συμμετοχή της στον Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος΄, οι οποίες περιλαμβάνουν και την προσφορά χρημάτων σε ιδρύματα παιδιών.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στο γυάλινο περίπτερo της Stoiximan, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Παραλία, απέναντι από το “Makedonia Palace’’, από τις 10.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι.

Σημ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣΠΗΓΗ : Newsbomb.gr