Μαρί Κυριακού: «Εμείς δεν θα το εγκαταλείψουμε ποτέ…»

424829-6546541-14.jpg

30-03-2016 8:00

Μετά το γάμο της η Μαρί Κυριακού δεν έκανε ποτέ ξανά θέατρο. Ήταν μια συνειδητή απόφασης

«Όχι, δεν άφησα την υποκριτική γιατί παντρεύτηκα. Το θέατρο το είχα σταματήσει δύο χρόνια πριν. Δεν το αγάπησα τόσο πολύ ώστε να αφιερώσω τη ζωή μου σε αυτό, να μην έχω Σαββατοκύριακα, να μην έχω αργίες. Ήθελα να έχω προσωπική ζωή, ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα, ήθελα τους φίλους μου, δεν μπορούσα να αφοσιωθώ σε αυτό. Βέβαια, είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους που πάντα θαύμαζα πολύ. Έτσι, το θέατρο ήταν για μένα ένας μικρός κύκλος, ο οποίος έκλεισε πολύ πριν το γάμο μου. Όσο για την τηλεόραση, το 2004 που παντρεύτηκα δούλευα ήδη στο Γλυκό του Κουταλιού και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μήνες μετά το γάμο. Τότε, βέβαια, ήδη σχεδίαζα το Με Αγάπη στο μυαλό μου, οπότε στη συνέχεια αφιερώθηκα αποκλειστικά σε αυτό» τόνισε στο People.

 Θα επέστρεφε στην τηλεόραση; «Δεν απορρίπτω τίποτα, κάθε φορά κάνω αυτό που με κερδίζει τη δεδομένη στιγμή. Σήμερα έχω σχέδια και για δύο χρόνια μετά, και μάλιστα πράγματα πολύ διαφορετικά από αυτά που κάνω ,  τώρα».

Όσο για το Με Αγάπη; «Εμείς δεν θα το εγκαταλείψουμε ποτέ. Αν θελήσει κάποιος να το σταματήσει, θα είναι μόνο ο ΑΝΤ1. Αλλά ακόμα και αν βρεθούμε σε μια τέτοια δυσάρεστη στιγμή —πράγμα που απεύχομαι-, εγώ θα πήγαινα να προτείνω την εκπομπή αλλού, θα το πάλευα, γιατί την πιστεύω. Προσφέρουμε έργο. Είναι μια εκπομπή προσφοράς, πιο χρήσιμη από ποτέ στην εποχή μας. Δεν έχει να κάνει με το “εγώ” μου, το κέφι ή το ταλέντο μου».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...