Καμμένος: Λεκτικό λάθος η αναφορά Μουζάλα σε «Μακεδονία»

kammenos

30-03-2016 9:10

Αυτός είναι ο εθνικός ήρωας που θα μας έσωζε από τους Προδότες και τους Γερμανοτσολιάδες… μέχρι να κάτσει στην καρέκλα βέβαια!

Χαρακτηρίζοντας, εν μέσω πανδαιμονίου από την αντιπολίτευση, «λεκτικό λάθος» την αναφορά του κ. Γιάννη Μουζάλα περί «Μακεδονίας», και σε πείσμα όσων έλεγε ότι αποτελεί μονόδρομο η παραίτησή του από την κυβέρνηση, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος δήλωσε χθες πως «δεν θα σας κάνουμε τη χάρη, θα στηρίξουμε μέχρι τέλους την κυβέρνηση, ώστε να πληρώσετε για τα εγκλήματά σας εις βάρος της χώρας.

Η κυβέρνηση θα μείνει όρθια μέχρι να φτάσετε εκεί που σας αξίζει, στη Δικαιοσύνη, και να επιστρέψετε όσα κλέψατε». Πέρα από την αναδίπλωση για τον κ. Μουζάλα, ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι ο ίδιος έθεσε, για το ίδιο θέμα, την παραίτησή του και των υπουργών των ΑΝΕΛ στη διάθεση του πρωθυπουργού, προκαλώντας, μάλιστα, την αξιωματική αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση μομφής προς τον κ. Μουζάλα.

Ο υπουργός Αμυνας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της Ν.Δ. αλλά και στον προκάτοχό του Αντ. Σαμαρά, υπενθυμίζοντας την πολιτική διαμάχη του 1993, ενώ επανέφερε στη συζήτηση όλα τα θέματα που κατά καιρούς έχει αναδείξει: από τα υποβρύχια και τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μέχρι τη Siemens και τη δικαστική έρευνα για τις τράπεζες. Παράλληλα, επένδυσε στο «καραμανλικό» ακροατήριο της Κεντροδεξιάς, κάνοντας λόγο για «μετάλλαξη» της Ν.Δ., ενώ ενδεικτικά έσπευσε να απαντήσει και στο αίτημα του κ. Μητσοτάκη για εκλογές, με μία φράση που είχε χρησιμοποιήσει και ο κ. Κώστας Καραμανλής όταν, προ ετών, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου είχε υποβάλει αντίστοιχο αίτημα: «Τα αιτήματα ενίοτε γίνονται και αποδεκτά».

loading...