Οι γιατροί της Αχαΐας οργανώνονται για να χτυπήσουν την καταστροφική ανεργία

341825-cfafbc6d4fd9bedf30f9d7c2e513572a_l.jpg

29-03-2016 22:36

Την προσπάθεια του Δήμου Πατρέων να αναδείξει το τεράστιο ζήτημα της ανεργίας γενικότερα και ειδικότερα στον κλάδο των γιατρών, επιχειρεί η Ένωση Γιατρών νοσοκομείων Αχαΐας.

Οι νέοι γιατροί, είναι και αυτοί θύματα του καταστροφικού φαινομένου του κοινωνικού και οικονομικού συστήματος που διαλύει τον κόσμο μας, τονίζει η Ένωση και συνεχίζει:

«Δεκάδες χιλιάδες γιατροί έχουν μεταναστεύσει στην Δύση ψάχνοντας για δουλειά. Η πολιτική των μνημονίων και των μηδενικών προσλήψεων στο ΕΣΥ εδώ και έξι χρόνια ήταν η θρυαλίδα αυτής της μετανάστευσης.

Γιατροί, νέοι επιστήμονες που ο ελληνικός λαός με το αίμα της φορολογίας του σπούδασε και επένδυσε σε αυτούς διώκονται από την πατρίδα γιατί δεν θέλει να τους απορροφήσει σε ένα σύστημα που γηράσκει και καταρρέει μέρα με την μέρα.

Η Ένωση Γιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας έχει αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να οργανώσει τους ανέργους ώστε να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην εργασία, και τελικά το δικαίωμα στην ζωή.

Η ΕΝΑ δεν είναι μόνο ένα συνδικαλιστικό σωματείο. Είναι μία Ένωση νοσοκομειακών γιατρών που παρεμβαίνει στις αιτίες των παθολογιών της κοινωνίας μας. Μόνο τότε μπορεί να υπάρξει θεραπεία.ΠΗΓΗ : Onmed.gr