Οργή Βενιζέλου σε Καμμένο: Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις συγγνώμη στα 4!

683296-venizelos.jpg

29-03-2016 23:22

Το μένος του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν οι υπαινιγμοί του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Δικαιοσύνη.

Για μία ακόμη φορά ακούστηκαν εκφράσεις (τουλάχιστον) καφενείου, με πρωταγωνιστές τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι με τους χειρισμούς του ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο, αφήνοντας υπόνοιες για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

«Ο κ. Βενιζέλος με λάθη και παραλείψεις ζημίωσε τα συμφέροντα των πολιτών», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, επικρίνοντας τη μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Λιβανέζο επιχειρηματία Ισκαντάρ Σαφά έναντι ενός ευρώ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου, σε μια προσπάθεια να συνδέσει τις δύο υποθέσεις.

«Μας τον (σ.σ. κ. Σαφά) έφερε ο Βενιζέλος ως γαμπρό», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος αφήνοντας υπαινιγμούς ότι συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου διατηρούν μετοχές στη MARFIN.

Τότε, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βγήκε εκτός εαυτού ζητώντας από το προεδρείο το λόγο επί προσωπικού.

«Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις συγγνώμη στα 4», φώναξε σε έντονο ύφος ο κ. Βενιζέλος από τα βουλευτικά έδρανα.

Ο κ. Καμμένος συνέχισε και ολοκλήρωσε την ομιλία του, ωστόσο ακολούθησε ένταση, καθώς ο προεδρεύων βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, αρνήθηκε να δώσει το λόγο στον κ. Βενιζέλο.

Ο κ. Βενιζέλος επέμεινε πάντως να ζητά έντονα το λόγο προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Γιώργος Πάντζας φώναζε μάλιστα από τα μπροστινά έδρανα προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «κάτσε κάτω ρε», ενώ ο κ. Σωκράτης Φάμελλος συμπλήρωσε: «Η ασυλία σας τελείωσε κ. Βενιζέλο. Ξεχάστε τα αυτά που ξέρατε».

Κάπου εκεί, ρόλο πυροσβέστη επιχείρησε να παίξει ο Πέτρος Κωνσταντινέας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έριξε λάδι στη φωτιά προτρέποντάς τον να καθίσει στη θέση του.

«Μην μιλάς εσύ. Εγώ σε σπούδασα στη Ρουμανία με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων», ανταπάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...