Συζήτηση στη Βουλή – Κουτσούμπας: Για άλλα πράγματα έπρεπε να συζητάμε

683284-koutsoumpas.jpg

29-03-2016 22:41

«Τα σκάνδαλα είναι η άλλη άποψη της αντιλαϊκής πολιτικής που φορτώνει με νέα βάρη», είπε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη Δικαιοσύνη και τη διαπλοκή.

Όπως είπε, η συζήτηση είναι ανεπίκαιρη σε σχέση με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και σημείωσε ότι θα έπρεπε να γίνεται συζήτηση για άλλα ζητήματα.

«Θα έπρεπε να συζητάμε για τον εγκλωβισμό των προσφύγων στην Ελλάδα και την παραβίαση των δικαιωμάτων τους. Για την παραβίαση των δικαιωμάτων των Ελλήνων από τους δήθεν συμμάχους τους και για το πώς θα φρενάρουμε τα νέα μέτρα που έρχονται», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

«Κάθε φορά που τα μνημονιακά κόμματα νιώθουν την λαϊκή πίεση, βγάζουν από τα συρτάρια την αγαπημένη τους σκανδαλολογία και τη βούλησή τους για δήθεν υπεράσπιση της Δικαιοσύνης», συμπλήρωσε.

«Δεν αποτελεί μεγάλη πρωτοτυπία η σημερινή συζήτηση», είπε.

Σχολιάζοντας την υπόθεση με τη Siemens σημείωσε: «Ο κ. Τσίπρας μίλησε για επαναδιαπραγμάτευση του εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη Siemens. Γιατί δεν τον καταργεί λοιπόν; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ευτελίσει την έννοια της επαναδιαπραγμάτευσης».

Είπε επίσης ότι το νομοσχέδιο για τη φορολόγηση καταθέσεων που βγήκαν αδήλωτες στο εξωτερικό, θα λειτουργήσει ως αμνήστευση.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...