Τανιμανίδης – Μαυρίδης: «Οι εμπειρίες των ταξιδιών μας έχουν αλλάξει»

424236-bcb2522d42db080d815892ebe1038c07.jpg

28-03-2016 4:57

Για τα ταξίδια που κάνουν ανά τον κόσμο για λογαριασμό της εκπομπής τους και κατά πόσο αυτές οι εμπειρίες έχουν αλλάξει τη γωνία που βλέπουν τη ζωή, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης

Σ.Τ.: «Οι εμπειρίες αυτές με έχουν αλλάξει πολύ ως άνθρωπο ή καλύτερα με έχουν βελτιώσει ως άνθρωπο. Πλέον, έχω αναπτύξει ίσως τη σημαντικότερη των αρετών, τη δυνατότητα να συγκρίνω! Χωρίς αυτήν -τη σύγκριση- δεν μπορείς να γνωρίζεις “ποιος” είσαι, “τι έχεις”, και πάνω απ’ όλα “τι θέλεις”».

Γ. Μ.: «Σίγουρα όσο πιο πολλές εμπειρίες έχεις, τόσο διαφορετικά βλέπεις και τη ζωή. Πολλές από αυτές τις εμπειρίες σου μένουν αξέχαστες και σε βοηθούν να δεις με άλλο μάτι τα προβλήματα σου. Σίγουρα σε ένα σημείο θεωρώ ότι μας έχουν αλλάξει», λένε στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Ο κίνδυνος είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας τους;

Σ.Τ.: «Σίγουρα όχι! Η ασφάλεια, από την άλλη, είναι βαθιά ριζωμένη μέσα μου! Μου αρέσει να ξεπερνάω τους φόβους μου καινά δοκιμάζω τον εαυτό μου, ακόμα και σε περιβάλλον κίνδυνοι”

Γ. Μ.: «Νομίζω ότι και μόνο που κάνεις 50 πτήσεις με αεροπλάνο το χρόνο, παύεις να ζεις φυσιολογικά».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...