Αποκλεισμός από δικηγόρους του δικαστικού μεγάρου στην Πάτρα


22-03-2016 10:15

Σε νέο αποκλεισμό του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας έχουν προχωρήσει από νωρίς σήμερα το πρωί οι δικηγόροι της πόλης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πατρών Τάκης Παπαδόπουλος, «ο σημερινός συμβολικός αποκλεισμός του δικαστικού μεγάρου γίνεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, που έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες», υποστηρίζοντας ότι «το νέο νομοσχέδιο είναι κατ΄ όνομα ασφαλιστικό, διότι στην πραγματικότητα είναι φορολογικό».

Ακόμη, ο Τάκης Παπαδόπουλος σημείωσε: «Έχουμε καταθέσει αναλογιστική μελέτη, η οποία αποδεικνύει πως το ταμείο μας είναι βιώσιμο» και όπως συμπλήρωσε, «σε περίπτωση που συγχωνευθεί με άλλα ταμεία που έχουν σοβαρό πρόβλημα, τότε και το δικό μας θα έχει την ίδια μοίρα».

Όσον αφορά στο μέλλον των κινητοποιήσεων, ο αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου τόνισε: «Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την αποχή που έχουμε ξεκινήσει από τον περασμένο Ιανουάριο.»

Μάλιστα διατύπωσε την εκτίμηση, ότι «έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, η αποχή μας θα συνεχισθεί και μέσα στον Απρίλιο».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr