Έκτακτο – Νέα έκρηξη συγκλονίζει τις Βρυξέλλες

αρχείο λήψης (3)

25-03-2016 15:01

Εκκωφαντικός θόρυβος από έκρηξη και πυροβολισμούς ακούστηκε κατά τη διάρκεια αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στη περιοχή Schaerbeek των Βρυξελλών.

Μια έκρηξη ακούστηκε κατά τη διάρκεια μιας αντιτρομοκρατικής επιδρομής στην περιοχή Schaerbeek στις Βρυξέλλες, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Belga, προσθέτοντας ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει «εξουδετερωθεί».

Η επιχείρηση διεξήχθη κοντά στην πλατεία Meiser στην οποία συμμετείχαν ειδικές μονάδες ασφαλείας του RTBF επισήμανε, προσθέτοντας ότι ένα τραμ που διερχόταν από το σημείο εκκενώθηκε από επιβάτες.

«Δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει στην περιοχή», είπε προειδοποιώντας τους δημοσιογράφους που έσπευσαν στο σημείο ένας αστυνομικός, καλώντας τους να απομακρυνθούν.

Σύμφωνα με το VTM, βρέθηκε ένας σάκος με εκρηκτικά και ο άνδρας που θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν εξουδετερώθηκε όταν τον πυροβόλησαν στο πόδι. Ο άνδρας ελέγχθηκε πρώτα από ειδικό ρομποτάκι της αστυνομίας και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πάνω του εκρηκτικά συνελήφθη και του έβαλαν μια μαύρη κορδέλα στα μάτια.

Schaerbeek exclusivité Sudpresse από sudpresse

Exclusive Schaerbeek 2 από sudpresse

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο… Πούτιν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα!

Δείτε την μεγαλειώδη σημαία που ζωγράφισαν τα παλικάρια μας στο Καστελόριζο!!!

loading...