Μαρία Σολωμού: «Μου χρωστάνε πάρα πολλά και καλύτερα να µη το θυμάμαι γιατί «φορτώνω» πολύ άγρια!»

424015-26d3068e02.jpeg

25-03-2016 8:20

Αν και της χρωστάνε πολλά χρήματα από την τηλεόραση, η Μαρία Σολωμού δεν αποκλείει τελείως την πιθανότητα να έκανε μία δουλειά, αν εκ των προτέρων γνώριζε ότι θα πληρωθεί για τον κόπο της και επρόκειτο για αξιόλογη παραγωγή. Η ηθοποιός όμως δηλώνει έξαλλη επειδή δεν έχει ακόμα καταφέρει να πληρωθεί για δουλειές που έχει κάνει ήδη στην μικρή οθόνη.

Τι γίνεται µε την τηλεόραση; Για πες µου…

Για πες µου εσύ που ξέρεις περισσότερα (σ.σ.: γελάει)! Θολό τοπίο, να µην το πω… νεκρό!

Θα ήθελες να επιστρέψεις µε µια σειρά;

Αν ήταν κάτι γερό, ιδιαίτερο και κυρίως αν ήξερα ότι θα πληρωθώ, ναι, θα το έκανα. Αλλά να γυρίσω πάλι, να σκοτώνοµαι στη δουλειά µε τρελά γυρίσµατα και να βάζω και από την τσέπη µου, δεν το ξανακάνω.

Ισχύει ότι σου χρωστάνε 100.000 ευρώ;

∆εν είπα ποτέ για 100.000. Με ρώτησαν αν είναι περίπου τόσα και είπα µπορεί να έχουν φτάσει και τόσα. Μου χρωστάνε πάρα πολλά και καλύτερα να µη µου το θυµίζεις γιατί τα παίρνω πολύ και «φορτώνω» πολύ άγρια! Είναι άδικο να δουλεύεις σκληρά για κάτι και να κυνηγάς τα λεφτά σου, να παρακαλάς γι’ αυτά. Κι όταν καείς από αυτό, ε, δεν πας να το ξανακάνεις, αν δεν έχεις εγγυήσεις. ∆εν πας! Εγώ τουλάχιστον δεν θέλω να ξαναµπώ σε αυτό το «τριπάκι». Ειλικρινά, δεν το κάνω.

Θα συµµετείχες σε τάλεντ σόου αν υπήρχαν κάποια χρήµατα για τους συµµετέχοντες;

Όχι, όχι, δεν θα το έκανα.

Σου έχει γίνει πρόταση να το κάνεις, υποθέτω…

Πολύ παλιά και δεν πήγα.

Ούτε σε κριτική επιτροπή θα πήγαινες;

Όχι, Παναγία µου! ∆εν το έχω όλο αυτό.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...