Συνελήφθη 65χρονη για εξαπάτηση γιατρού – Προσποιούταν υπάλληλο του υπ. Οικονομικών

681896-giatros.jpg

24-03-2016 21:47

Προσποιούμενη την υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών και με πρόσχημα τη μεσολάβησή της σε υποτιθέμενο πρόστιμο από το ΣΔΟΕ, 65χρονη κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να εξαπατήσει γιατρό από τον οποίο ζήτησε 4.000 ευρώ.

Η 65χρονη που φαίνεται ότι γνώριζε τον γιατρό, συνελήφθη τελικά επ’ αυτοφώρω στην Καλαμαριά, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου το υποψήφιο θύμα κατήγγειλε την υπόθεση. Μαζί της συνελήφθη 52χρονος φερόμενος ως συνεργός της, ο οποίος εμφανίστηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού για να παραλάβει τα χρήματα, ενώ κοντά στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε και η γυναίκα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η συλληφθείσα, τον τελευταίο 1,5 μήνα επικοινώνησε κατ’ επανάληψη με τον 66χρονο γιατρό, στον οποίο συστήθηκε ως δήθεν υπάλληλος του υπ. Οικονομικών. Κατά την ίδια ανακοίνωση, αναφέροντας ψευδώς ότι επρόκειτο να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο εξαιτίας υποτιθέμενης καταγγελίας, η 66χρονη ζήτησε από τον γιατρό 4.000 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσει και να αποφευχθεί ο σχετικός έλεγχος.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr