Παύλος Σταματόπουλος: «Στην τηλεόραση δεν ισχύει ότι εµείς λέµε αλήθειες»

424080-b98eac4777406e53a33501a8e6405735_l-300x194.jpg

24-03-2016 20:00

Ο Παύλος Σταματόπουλος μιλάει έξω από τα δόντια και παραδέχεται πως ο κόσμος της τηλεόρασης μόνο αλήθειες δεν λέει. Ο ίδιος μιλάει για το κόψιμο της εκπομπής SPATA Live και εκφράζει την άποψη ότι το κουτσομπολιό δεν πρόκειται ποτέ να πεθάνει…

Πώς είδες το κόψιµο του «Spata Live»;

Παρακολούθησα την ηµέρα της ανακοίνωσης και, επειδή τα ξέρω τα παιδιά και προσωπικά, γνωρίζω πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν. Θεωρώ απλώς ότι δεν δόθηκαν περιθώρια για κάποιες αλλαγές και πως η εκποµπή θα µπορούσε να παραµείνει µέχρι το τέλος της σεζόν και να δοκιµάσει νέα πράγµατα. Από την άλλη, είναι αυτό που έλεγα πριν, ότι όταν έχεις µια οµάδα µε νέους συνεργάτες τα πράγµατα ξεφεύγουν στον αέρα. Στην τηλεόραση δεν ισχύει αυτό που λένε πολλοί, ότι εµείς λέµε αλήθειες. Υπάρχουν συγκεκριµένοι κανόνες και δεν µπορείς να πεις τα πράγµατα ως έχουν, για πολλούς και κατανοητούς λόγους. Κατά τη γνώµη µου, λοιπόν, η απειρία συνεργατών έφερε την εκποµπή σε δύσκολη θέση και ο κόσµος δεν κατάφερε να κατασταλάξει στο συγκεκριµένο πρόγραµµα. Εγώ θεωρώ ότι θα µπορούσαν να εξαντλήσουν τη σεζόν για την τιµή των όπλων.

Παρακολουθείς τον ανταγωνισµό;

Είναι η δουλειά µου, γι’ αυτό και παρακολουθώ τις άλλες εκποµπές και τα νούµερα τηλεθέασης. Είναι εργαλείο δουλειάς. Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου απέκτησε ένα µεγαλύτερο ενδιαφέρον πια. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής φέτος. Αυτό είναι ευχάριστο, γιατί µπορεί κάθε εκποµπή να φαίνεται ίδια, αλλά έχει διαφορετική οπτική και δράση µέσα στο πλατό.

Πιστεύεις ότι το gossip πουλάει ακόµα;

Θεωρώ, σε αντίθεση µε άλλους, ότι το gossip δεν θα πεθάνει ποτέ. Είναι στη φύση του ανθρώπου να σχολιάζει και να κρίνει ό,τι βλέπει. Είµαστε µια ψυχαγωγική εκποµπή και ασχολούµαστε µε θέµατα gossip. Ακόµα και δελτία ειδήσεων και πολιτικές εκποµπές έχουν εντάξει παραπολιτικά θέµατα. Εµείς, το αντιµετωπίζουµε σχετικά ελαφρά, µε χιούµορ και δεν µπαίνουµε πολύ µέσα στο θέµα. Εκτός αν είναι κάτι που αφορά µεγάλη µερίδα κόσµου – και πάλι προσπαθούµε να του δώσουµε την έκταση που του αρµόζει.

Πηγή: RealΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...