Νικολόπουλος: Για το νέο κόμμα θα αποφασίσουμε το Σάββατο

681811-nikolopoulos7.jpg

24-03-2016 15:36

Με συγκεκριμένη πολιτική ατζέντα, θέσεις και προτάσεις, καθώς και θετική διάθεση θα προσέλθει το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος στο διάλογο για τη συγκρότηση νέου δεξιού κόμματος, εφόσον προσκληθεί εγγράφως.

Αυτό διευκρίνισε ο πρόεδρος του κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση, για το αν συμφωνεί με τις πρωτοβουλίες του Γιώργου Καρατζαφέρη για τη δημιουργία νέου κόμματος.

«Το Σάββατο (26/03/2016) έχουμε συγκαλέσει έκτακτη εθνική συνδιάσκεψη των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατικών στην Αθήνα.

Προσωπικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος που παραμένει πολιτικά άστεγο. Η εκλογή του ακραίου νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη έχει δημιουργήσει μια ακόμα μεγαλύτερη φυγόκεντρη τάση.

Οι πατριώτες της κοινωνικής κεντροδεξιάς επιζητούν την δημιουργία ενός νέου κόμματος για την Πατρίδα και το Λαό, την Ορθοδοξία και την Οικογένεια.

Τα τελευταία γκάλοπ καταγράφουν ακόμα κάτι εξ’ ίσου πολιτικά σημαντικό! Ένα μεγάλο μέρος από τους απέχοντες και μη ψηφίζοντες πολίτες, πως επιθυμεί και πως είναι πρόθυμο να ακολουθήσει ένα νέο κόμμα αρχών, με καθαρό πολιτικό στίγμα αλλά και με μία νέα πολιτική ηγεσία» δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος.

Υπενθύμισε, επίσης, ότι ο ίδιος καθώς και μια πλειάδα στελεχών που προέρχονται από την Ν.Δ., συνέπραξαν στις ευρωπαϊκές αλλά και στις δύο τελευταίες εθνικές εκλογές με πολλά μικρά κόμματα, κινήματα και προσωπικότητες και υπογράμμισε ότι «από τις ιδρύσεως του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, διατρανώνουμε και υπηρετούμε την ανάγκη συγκρότησης μιας εθνικά ασυμβίβαστης και κοινωνικά ευαίσθητης Χριστιανικής παράταξης».

Ο κ. Νικολόπουλος κατέληξε λέγοντας: «Στα πλαίσια όλων των ανωτέρω, χαιρετίζουμε την πρόταση που έγινε δημόσια γνωστή από τον Γεώργιο Καρατζαφέρη και εφόσον προσκληθούμε εγγράφως και με συγκεκριμένη πολιτική ατζέντα, θα προσέλθουμε με θετική διάθεση αλλά και με τις δικές μας θέσεις και προτάσεις που μετά το Σάββατο θα έχουν γίνει δεσμευτικές αποφάσεις για όλους του Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...