Σταματόπουλος για Σπυροπούλου: «Αν µε πετούσαν σε αρένα, όταν ήµουν 23-24 χρόνων, δεν θα άντεχα…»

423997-resizer.jpg

23-03-2016 23:26

Άψογη συνεργασία δείχνουν να έχουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Παύλος Σταματόπουλος εντός και εκτός πλατό της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

Ο δημοσιογράφος αναφέροντας τους νικητές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, θεωρεί μεγάλη νικήτρια και την παρουσιάστρια αιτιολογώντας τα λεγόμενά του.

«Για εµένα νικητές είναι όλοι όσοι ολοκλήρωσαν τη σεζόν, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγµατα πια. Νικήτρια είναι σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη, όχι µόνο γιατί είναι πρώτη, αλλά γιατί το κανάλι τής δείχνει την εκτίµησή του, µε ακόµη ένα τετραετές συµβόλαιο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επίσης έκανε ένα καλό comeback. Η Τατιάνα Στεφανίδου έδειξε τι πραγµατικά θέλει να κάνει στην τηλεόραση και δείχνει να το υποστηρίζει. Μου αρέσει που επέστρεψε ο Πέτρος Κωστόπουλος µε ένα πρόγραµµα στο οποίο ήµουν αρχισυντάκτης του. Για εµένα αυτό είναι ένα είδος νίκης. Η επιστροφή του αποδεικνύει ότι ο Πέτρος είχε αφήσει τηλεοπτικό «κενό». Στους νικητές και το «World Party». Τέλος, όσο κλισέ και αν ακουστώ, για εµένα νικήτρια είναι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία τα προηγούµενα τρία χρόνια βρέθηκε σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον και δεν σταµάτησε να προσπαθεί, να δουλεύει και να εξελίσσεται. Αυτό για µένα είναι νίκη. Αν εµένα µε πετούσαν σε µία αρένα, όταν ήµουν 23-24 χρόνων, δεν θα άντεχα ούτε τρεις µήνες» είπε ο δημοσιογράφος στη Real.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...