Απίστευτες δηλώσεις: Ποιος είπε τον Τσίπρα «λέτσο» και «μπασμένο μούτρο»

676999-erotimatiko.jpg

08-03-2016 18:52

Απίστευτες εκφράσεις ακούστηκαν για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την παρουσία του στη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε-Τουρκίας για το προσφυγικό.

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ fm, χαρακτηρίζοντας τον «λέτσο, με γελοία και απογοητευτική συμπεριφορά».

Πιο συγκεκριμένα ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε για τον Αλέξη Τσίπρα: «Θεωρώ ότι ο Τσίπρας και η εν γένει συμπεριφορά του ήταν γελοία και απογοητευτική και εξετέθη η χώρα για μία ακόμη φορά και είναι η πολλοστή φορά που εξετέθη η χώρα.

Αυτήν τη φωτογραφία που δημοσιεύουν σήμερα οι εφημερίδες, με όλους τους πρωθυπουργούς και τον Τούρκο στη μέση και την ταμπέλα αυτήν Ευρώπη-Τουρκία-Συνάντηση, πρέπει ο κ. Τσίπρας να τη βάλει ψηλά στο γραφείο του.

Κάπου στην τρίτη σειρά, είναι ένα παρεξηγημένο και μπασμένο μούτρο, με ανοιχτό γιακά, χωρίς γραβάτα. Είναι ο μόνος που δεν φοράει γραβάτα, από όλους τους 30-35, που είναι εκεί πέρα… Και αυτός είναι η εικόνα της σημερινής Ελλάδας, αυτός ο λέτσος!»ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...