Συνάντηση Ομήρου – Φώφης Γεννηματά: «Ανέτοιμοι για λύση που θα απειλεί την εθνική επιβίωση»

681503-omirou-gennimata.jpg

23-03-2016 18:49

Την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση το συντομότερο δυνατόν, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, διαμηνύοντας, ωστόσο, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία δεν είναι έτοιμη για μια λύση, η οποία θα απειλεί την εθνική και τη φυσική επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού, αλλά και τη συνέχιση της.

Σε δηλώσεις του, μετά από τη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο κ. Ομήρου είπε ότι στον αγώνα της λύσης Κύπρος και Ελλάδα και απόδημος ελληνισμός θα συνεχίσουν να βαδίζουν μαζί, διαβεβαιώνοντας ότι ο κυπριακός ελληνισμός με τη συμπαράσταση και συμπαράταξη του μητροπολιτικού ελληνισμού θα συνεχίσει τις προσπάθειες και τους αγώνες για να υπάρξει λύτρωση από τα δεινά της επί 42 τώρα χρόνια συνεχιζόμενης τουρκικής στρατιωτικής κατοχής.

“Εκφράζω για μια ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας, για τη συμπαράσταση και συμπαράταξη του ελληνισμού στις προσπάθειες για τερματισμό της κατοχής, για αποκατάσταση των καταπατούμενων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών του λαού μας, για τη συνεχιζόμενη για 42 τώρα χρόνια τουρκική στρατιωτική κατοχή”, ανέφερε ο κ. Ομήρου.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.com.cyΠΗΓΗ : Newsbomb.gr