Σάλος στο διαδίκτυο με το μυστηριώδες αντικείμενο στο γραφείο του Πούτιν!

681362-34534535.png

23-03-2016 12:00

Κατά τη διάρκεια της σημαντικότατης ανακοίνωσης από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν για την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από τη Συρία, όλα τα βλέμματα έπεσαν σε ένα… μυστηριώδες αντικείμενο που ήταν κρυμμένο πίσω από το γραφείο του προέδρου.

Αμέσως, άρχισαν τα σενάρια για το τι μπορεί να κρύβει στο γραφείο του ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας.

Κάποιοι είπαν πως είναι εργαλείο για γυμναστική, κάποιοι άλλοι πως είναι σιδερώστρα (!), ενώ άλλοι έκαναν λόγο για μυστικό φονικό εργαλείο.

Τελικά η απάντηση δόθηκε μέσα από την εφημερίδα Moskovsky Komsomolets: Πρόκειται απλά για ένα μηχάνημα απολύμανσης και αφύγρανσης του αέρα στο γραφείο του Πούτιν. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του προέδρου, η «Dezar-7» είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται συχνά σε νοσοκομεία και δημόσια ιδρύματα, προκειμένου να προληφθεί η εξάπλωση ασθενειών του αναπνευστικού συστήματος.

Η συσκευή καταστρέφει από 90% έως 99% όλων των μικροβίων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και τη χρησιμοποιούν ώστε να μην κινδυνεύει η υγεία του Ρώσου προέδρου από μολύνσεις, λόγω των πολλών συναντήσεων που έχει καθημερινά στο χώρο του γραφείου του.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...