Ο Μητροπολίτης Βελγίου για την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες: Αξίζουμε έναν καλύτερο κόσμο

681163-article_22394-666x399.jpg

22-03-2016 18:31

Με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα που έπληξε σήμερα την πόλη των Βρυξελλών, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο, ο Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας εξέφρασε την αμέριστη θλίψη του και τον πόνο του.

Ο Μητροπολίτης Βελγίου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Ἐξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας εν Βελγίω και εκπρόσωπος της Ορθοδόξου Εκκλησίας στο Αεροδρομίου Βρυξελλών, εκφράζει, προσωπικά και εξ ονόματος όλων των ορθοδόξων χριστιανών που ζούν στο Βέλγιο, την αμέριστη θλίψη και τον πόνο του έναντι των γεγονότων βίας, τα οποία έχουν πλήξει την χώρα, το πρωί της 22ας Μαρτίου 2016. Καμία ιδέα και άποψη δεν δύναται να δικαιολογήσει την χρήση βίας και την αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής.

Στις τραγικές αυτές στιγμές, για την πρωτεύουσα της Ευρώπης, η σκέψη του Μητροπολίτου βρίσκεται στους συγγενείς των θυμάτων και οι προσευχές του απευθύνονται προς τον Κύριο, ώστε η Χάρις Του να ενσπείρει στις καρδιές ορισμένων αδελφών την γαλήνη και την συγχώρεση. Αξίζουμε έναν καλύτερο κόσμο!ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...