ΔΕΙΤΕ: Η Μαρία η άσχημη είναι φωτιά στη πισίνα!


29-07-2011 2:24

Οι πιο αποκαλυπτικές πόζες της άσχημης του γνωστού σίριαλ. με τη Μαρία να μεταμορφώνεται σε μία πολύ σέξι κοπέλα και με αναλογίες μοντέλου! Για το μαγιό τι να πει κανείς, οι φωτογραφίες του “ΟΚ” μιλάνε μόνες τους…

Δουλειά και διακοπές προβλέπει το φετινό καλοκαίρι για το ευτυχισμένο ζευγάρι που συνεργάζεται και στη σκηνή με μεγάλη επιτυχία, στην κομεντί του Νιλ Σάιμον, “Παίζουν το τραγούδι μας”, που παρουσιάζεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Πριν από λίγες μέρες η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης ταξίδεψαν στη Ρόδο, με αφορμή τις δύο παραστάσεις που έδωσαν στο νησί.

Οι δύο ηθοποιοί διέμειναν σε ξενοδοχείο στον κόλπο της Ιξιάς, κάθε πρωί έκαναν το μπάνιο τους στην πισίνα, ενώ το μεσημέρι γευμάτιζαν σε γραφικά ταβερνάκια της περιοχής, αλλά και της Λίνδου. Ο Μάνος και η Αγγελική, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους στο νησί των Δωδεκανήσων, επέστρεψαν στην Αθήνα όπου τους περίμενε η 2χρονη κόρη τους Μαρία-Λυδία, η οποία έμεινε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς τις ημέρες που οι γονείς της έλειπαν.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους, που θα συνεχιστεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου είναι η Κρήτη.