«Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»: Το μυθολογικό πάρκο ανοίγει στο Περιστέρι.


10-10-2019 18:15

Οι βραβευμένες ομάδες Dream Workers και Eksagon Exhibitions, παρουσιάζουν στην Αθήνα το πιο πετυχημένο θεματικό πάρκο της χρονιάς «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι».

Οι πόρτες του ανοίγουν από τις 15 Οκτωβρίου 2019 ως τις 29 Φεβρουαρίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, μόλις 150 μέτρα από τη στάση του μετρό (Ανθούπολη).

Οι ομάδες που δημιούργησαν μια σειρά από τα πιο πετυχημένα θεματικά πάρκα της Ευρώπης (το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», τους «Μυστικούς Κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά», τους γιγαντιαίους «Δεινόσαυρους», την «Οδύσσεια» κλπ) ετοιμάζουν για να λειτουργήσουν και το κορυφαίο, μυθολογικό πάρκο αφιερωμένο στον πιο γνωστό και αγαπητό ήρωα της αρχαιότητας, τον Ηρακλή. click4more Οι «12 Άθλοι» του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο δίνεται η ευκαιρία μιας μοναδικής ξενάγησης σε ένα θεματοποιημένο περιβάλλον μιας άλλης εποχής. Τρισδιάστατα ρομποτικά εκθέματα, με κίνηση και ήχο παντρεύουν τον μύθο με την ψυχή, τους ήρωες και τα τέρατα με την τεχνολογία και τη γνώση με την ψυχαγωγία.

Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν βιωματικά με τη βοήθεια των «ξεναγών» και ερμηνευτών, σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον χρόνο και στον χώρο. Η επίσκεψη στο θεματικό πάρκο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για «γνωριμία» με τον συναρπαστικό κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας, τους 12 θεούς του Ολύμπου, τους ημίθεους, τα μυθικά τέρατα, τους ήρωες, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις αντιλήψεις εκείνης της εποχής.

Στόχος στο τέλος αυτής της συναρπαστικής διαδρομής μέσα από ένα μουσείο και την τεράστια «Αίθουσα των Άθλων», είναι να κατακτήσουν όλοι τον 13ο Άθλο και τα παιδιά να κερδίσουν ένα ξεχωριστό, συλλεκτικό δώρο. Τη δική του «πινελιά» στο πάρκο βάζει με το πηγαίο και ευφυές χιούμορ του, ο αγαπημένος Γιάννης Σερβετάς, δίνοντας σ’ αυτήν την πρωτότυπη ξενάγηση την απαραίτητη δόση γέλιου.

Το θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και για όλους τους επισκέπτες προβλέπεται δωρεάν πάρκινγκ.

Πληροφορίες: 210 523 4605 και 6946 55 82 82

Σχολικές εκδρομές και ομαδικές κρατήσεις: 210 52 000 84

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 9 €/άτομο

Οικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά): 28€

Οικογενειακό (3 ατόμων): 22 €

Οργανωμένα groups και σχολικές εκδρομές: 7 €/άτομο

Τρίτεκνοι / Πολύτεκνοι: 28€ 4άτομα και 5€ για κάθε επιπλέον

Άνεργοι (μόνο Παρασκευή με επίδειξη κάρτας ανεργίας): 5€

Παιδιά κάτω των 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

 

Πηγή: www.newsit.gr