Πατέρας δύο μικρών κοριτσιών το θύμα του διπλού φονικού στην Καβάλα


23-08-2019 11:44

Ο γείτονας σκότωσε μάνα και γιο για το… σημείο που πάρκαραν το φορτηγό της οικογένειας.

Είχε δουλέψει στο Δήμο Νέστου ο δράστης – Τι λέει ο δήμαρχος στο newsit.gr

Φέρεται να πυροβόλησε και άλλους δύο γείτονες που βγήκαν να δουν τι είχε γίνει.

“Είναι πολύ καλές οικογένειες! Θα μπορούσαν να είχαν λύσει τις διαφορές τους διαφορετικά”.

Μέσα σε μια κακιά στιγμή, «έκλεισαν» δύο σπίτια στην Καβάλα. Το σημείο που πάρκαρε το φορτηγό του ο ένας γείτονας, εξαγρίωσε τον άλλον…

Κι όταν μάνα και γιος έδωσαν συνέχεια στον καβγά, πηγαίνοντας στο σπίτι του διαμαρτυρόμενου γείτονάς τους, έγινε το κακό! Εκείνος άρχισε να τους πυροβολεί με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει και τους δύο! Τον 42χρονο που ήταν πατέρας δύο μικρών κοριτσιών και την 67χρονη μητέρα του. click4more Διπλό φονικό στην Καβάλα! Σκότωσε μάνα και γιο για… το πάρκινγκ!

Μάλιστα, πάνω στην ένταση της στιγμής, ο φερόμενος ως δράστης, επίσης 42 ετών, φέρεται να πυροβόλησε άλλους δύο γείτονες, που βγήκαν από τα σπίτια τους, για να δουν τι συνέβαινε.Η γειτονιά της διπλής τραγωδίας – Διακρίνεται και το φορτηγό που στάθηκε η αφορμή – ΦΩΤΟ proininews«Είναι πολύ καλές οικογένειες»

Σοκαρισμένος από τα όσα συνέβησαν, μίλησε στο newsit.gr ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος.

«Άδικα έγινε. Ήταν δύο πολύ ήσυχες οικογένειες. Είχε δουλέψει στο Δήμο (ο δράστης) σαν υπάλληλος καθαριότητας. Το ήξερα το παιδί, από μια οικογένεια ήσυχη. Βιοπαλαιστές… Ήταν άδικο γιατί και το θύμα, είναι πατέρας δύο παιδιών μικρών… Είναι πολύ καλές οικογένειες και γείτονες. Δηλαδή θα μπορούσαν να είχαν λύσει τις διαφορές τους, διαφορετικά… Άδικα χάθηκαν οι άνθρωποι».

 

Πηγή: www.newsit.gr