Θρήνος στην ΑΕΚ. Πέθανε ο Νίκος Μήλας


22-07-2019 15:13

Ο προπονητής της θρυλικής ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ το 1968, Νίκος Μήλας, ο οποίος και κατέκτησε μαζί της στο πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Ελλάδα, δεν βρίσκεται πια στη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια.

Θρήνος για την ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ από το θάνατο του Νίκου Μήλα, του προπονητή της ομάδας της Ένωσης που έγραψε ιστορία το 1968, κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο για τη χώρα μας.Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Ο προπονητής του ολόχρυσου και πιο ένδοξου τίτλου της Ελλάδας, του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου, του Κυπέλλου Κυπελλούχων του ’68, ο τεράστιος Νίκος Μήλας άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή. Με τη «Βασίλισσα» κατέκτησε και 2 πρωταθλήματα (1968, 1970).

Ο Ευρωκυπελλούχος τεχνικός «έφυγε» πλήρης ημερών, με βαριά και πλούσια παρακαταθήκη στην αθλητική κονίστρα να τον συνοδεύουν.

Το θλιβερό μαντάτο συντάραξε τα Γραφεία της «Βασίλισσας». Ένας-ένας οι θρυλικοί παίκτες του, πληροφορούμαστε, ότι κατευθύνονται τώρα προς την οικία του εκλιπόντος, στη Νέα Σμύρνη.

Ορφάνεψε η ΑΕΚ ακόμη περισσότερο, αλλά είναι τέτοια η περπατησιά του ανδρός, που τον καθιστά (εσαεί) Αθάνατο…

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, η Διοίκηση, το αγωνιστικό Τμήμα, και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ ΒC εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τη σύζυγό του Άννα και την οικογένειά του».

 

Πηγή: www.newsit.gr